COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

БГ Радио празнува 19 години с концерт на Милена!

БГ Радио празнува 19 години с концерт на Милена!
25 Февруари 2020

19 години БГ Радио, 19 години само българска музика! Радиото празнува с eксклузивен концерт на Милена на живо от студиото на БГ Радио.

На 3 март 2020 БГ Радио става на 19 години! 19 години, които се равняват на двеста двадесет и осем месеца и десетки хиляди български песни! Седем хиляди дни и над 5000 премиери на български песни! 167 000 часа само българска музика - 19 години, в които 3 март е и национален празник на българската музика. Защото на 3 март 2001 се ражда БГ Радио - радиото, което и до днес е истинският дом на българската музика.

В 12:00 ч. на 3 март започва и празничното студио с домакин Наско, с много знакови интервюта и изпълнения от 19-годишната история на БГ Радио.

А от 17:00 ч. от студиото в радиото на живо ще звучи концерт с най-големите хитове на Милена Славова! В същия ден на www.bgradio.bg стартира и първият етап от Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове, които за първи път са прозвучали в ефира на БГ Радио през 2019 г. Слушателите могат да гласуват за всички категории като изберат своите пет фаворити от 2019 година Гласовете им ще определят номинираните в категориите на наградите. 

Мисията на медията вече 19 години е да подкрепя и популяризира българските изпълнители и култура с уникалния си формат и 19 години озвучава ежедневието на слушателите си както със златни български песни, така и с най-актуалните родни хитове.

Прочетете още