Б.Т.Р. тръгва на лятно турне - „Невидими стени“

Б.Т.Р. тръгва на лятно турне - „Невидими стени“
27 Юни 2019

Б.Т.Р. се отправя на лятно турне - „Невидими стени“. Серията концерти на БГ рок групата стартират в ранните часове на 1 юли в Тутракан.

По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с Б.Т.Р. и Джон Лоутън, точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Uriah Heep „July Morning“. Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Uriah Heep и авторски парчета на Б.Т.Р.

На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав“ са съвместните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър (вокал на Rainbow, Deep Purple).

Останалите дати от турнето са: 5 юли – Девин, 6 юли – Тетевен, 2 август – Бяла (Русе), 25 август – Аксаково (Варна). На 1 септември пък Б.Т.Р. ще представи албума „Невидими стени“ на един от най-престижните фестивали у нас – „Аполония“.

По време на изявите групата в състав – Атанас Пенев (вокали), Славчо Николов (китари, вокали), Иван Калфов (бас-китара) и Илиян Диков (барабани) ще изпълнят повечето песни от последния си албум „Невидими стени“ и най-популярните си хитове.

Прочетете още