Автобиографията на Brian Johnson излиза в България в деня на световната премиера

Автобиографията на Brian Johnson излиза в България в деня на световната премиера
12 Май 2021

На 26 октомври почитателите на твърдата музика в България ще имат възможността да се докоснат до автобиографичната книга на Brian Johnson – легендарният вокалист на рок величията AC/DC, заслужено признати за една от най-добрите хард рок групи на всички времена!

Изданието е хроника на ранния живот и кариера на Johnson, и ще разкаже за детството му в малък град във Великобритания, сформирането на първата му музикална банда и ще стигне до момента, в който е избран да заеме мястото на покойния фронтмен на AC/DC, Bon Scott. Само три месеца след като Johnson застава начело на групата излиза седмият студиен албум на групата - Back in Black. Johnson композира музиката заедно с Angus и Malcolm Young, а тавата постига безпрецедентен успех. В световен мащаб албумът се продава в над 50 млн. екземпляра, превръщайки се във втория най-продаван музикален албум на всички времена. Останалото е история, включително напускането на групата през 2016 заради сериозни проблеми със слуха и триумфалното завръщане на сцената по-късно… На 13 ноември 2020-а Angus Young, Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd и Stevie Young завладяха света отново с наелектризиращата рок колекция "POWER UP", която стана №1 в 17 държави още в премиерната си седмица и след това зареди върха и на албумната класация в САЩ.

Освен в музикалния свят, Johnson е познат и като сериозен автомобилен ентусиаст, превърнал се в легенда и сред почитателите на високите скорости и адреналина.

Чрез издателство HYBRID BOOKS, „The Lives of Brian“ ще бъде налична на български език у нас, в деня, в който всички почитатели на AC/DC по света ще се потопят в разказите за различните животи на Брайън.

Книгата ще се предлага във варианти с меки и луксозни твърди корици.

Прочетете още