Актьорът и музикант Johnny Depp, работи по нова музика с Jeff Beck

Актьорът и музикант Johnny Depp, работи по нова музика с Jeff Beck
26 Юли 2021

Американският актьор и музикант Johnny Depp, работи по нова музика с емблематичния китарист Jeff Beck. Рокаджията от супергрупата Hollywood Vampires, които трябваше да забият на родна земя на 1-ви септември 2021-ва в столичната зала "Арена Армеец", но отмениха изцяло европейското си турне, заради пандемията, се обединява с емблематичния китарист на "Hi Ho Silver Lining" за записи за предстоящия му албум. Припомняме, двамата вече издадоха материали като дует. Единият е кавър на класическата песен на John Lennon от 1970-а - "Isolation".

Източник заявява пред Daily Mail: "Те си сътрудничат по материали за следващия албум на Jeff. За Johnny е чудесно да се върне към първата си истинска любов - музиката. Jeff  беше голям приятел на Johnny по време на много труден период и отсъствието от Холивуд е точно това, от което той се е нуждае." И добавя: "Johnny се надява в крайна сметка да се върне към филмите, но за момента се фокусира върху музиката."

Звездата от "Карибски пирати" миналата година съди вестник Sun заради твърденията, че е насилвал бившата си съпруга Amber Heard, но загуби делото за клевета, което повлия на кариерата му в Холивуд. Той не иска проблемите в личния му живот да пречат на изявите на Hollywood Vampires и е готов да се върне към турнетата с Alice Cooper, Joe Perry.

Прочетете още