Aerosmith изцяло отложиха прощалното си турне

Aerosmith изцяло отложиха прощалното си турне
2 Октомври 2023

По-рано, в първата половина на септември Aerosmith отложиха шест концерта от турнето „Peace Out“, тъй като Steven Tyler увреди гласните си струни по време на третото им шоуто от гастрола. А сега стана ясно, че здравословното състояние на фронтмена е по-сериозно и възстановяването му ще отнеме повече време, което накара групата да отложи всички дати от прощалната си обиколка за догодина.

„Към нашите фенове: За съжаление, вокалната травма на Steven е по-сериозна, отколкото се смяташе първоначално. Неговият лекар потвърди, че в допълнение към увреждането на гласните му струни, той е наранил ларинкса си, което изисква постоянни грижи. Той получава най-доброто възможно медицинско лечение, за да се гарантира, че възстановяването му е бързо, но предвид естеството на фрактурата му се казва, че търпението е от съществено значение. В резултат на това всички насрочени към момента концерти от PEACE OUT трябва да бъдат отложени за 2024 г., като новите дати ще бъдат обявени веднага щом научим повече.“, обявиха във facebook страницата на групата.

„Сърцето ми е разбито, че не съм с Aerosmith, моите братя и невероятните Black Crowes, разтърсващи с най-добрите фенове в света. Обещавам, че ще се върнем веднага щом можем! - С любов, Steven“, написа 75-годишният вокалист.

Всички закупени билети ще бъдат валидни за пренасрочените дати.

Прочетете още