Заглавната песен към филма „The Promise“ на Chris Cornell се сдоби с нов видеоклип

Заглавната песен към филма „The Promise“ на Chris Cornell се сдоби с нов видеоклип
Снимка: possan
22 Ноември 2017

Заглавната песен към филма „The Promise“, изпълнена от Крис Корнел, се сдоби с нов видеоклип. Видеото включва кадри на самия Корнел, както и сцени от филма.

Ето го новия клип:

Наскоро Крис Корнел беше номиниран за „Златен глобус“ именно за парчето „The Promise“. То е посветено на загиналите по време на геноцида над арменците в Османската империя.

Приживе Крис Корнел подчерта, че за него песента хвърля светлина и на по-скорошни престъпления срещу човечеството, като тези в Босна, Дарфур, Руанда, Сирия, допринасящи и за глобалната бежанска криза. 

Светът загуби много от музикалните си гении през последните години. Един от тях е Крис Корнел. Той си отиде на 18 май тази година, на 52 годишна възраст. Крис бе погребан на церемония на 26 май в Hollywood Forever Cemetery, Лос Анджелис, на която, за да го почетат присъстваха звезди от световния музикален и кино елит като Брад Пит, Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих, Дейв Грол, Фаръл Уилиямс, Ким Таил, Том Морело, Мат Камерън, Къртни Лав и много други музиканти, актьори, близки, приятели и фенове на музиканта.

Прочетете още