Вин Дизел с най-много приходи за 2017

Вин Дизел с най-много приходи за 2017
Снимка: Gage Skidmore
2 Януари 2018

Филмите в които е участвал бързият и яростен актьор Вин Дизел са заработили най-много приходи през изминалата 2017 година. Това ни информира списание Forbes в годишния обзор за 2017 година. Цифрите показват, че филмите с участие на Вин Дизел са инкасирали приходи от 1.6 милиарда долара през 2017 година. Доходът е най-вече от последния филм от поредицата „Бързи и яростни“, който е заработил изумителните 1.2 милиарда долара в глобалния боксофис.

Друг екшън през последните 12 месеца с участието на Дизел – „Трите Хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж“ също допринася за общата му печалба.

Снимка: wishcarole

На второ място в подреждането се нарежда друга голяма екшън звезда – Дуейн Джонсън-Скалата. Той може да се похвали с 1.5 милиарда заработени приходи, 1.2 от които отново са от „Бързи и яростни“. Джонсън претърпя истинско фиаско със „Спасители на плажа“, който заработи само 178 милиона долара, но неговите приходи ще продължат да нарастват, благодарение на „Джуманджи“.

Снимка: Eva Rinaldi

На трето място сред най-печелившите актьори намираме Гал Гадот, която може да се похвали с 1.4 милиарда долара приходи. 822 милиона от тях са благодарение на ролята ѝ в „Жената чудо“, докато „Лигата на справедливостта“ добавя още милиони към общата сметка.

Снимка: Olja Antic

Две звезди от „Междузвездни войни“ допълват Топ 5. Това са Дейзи Ридли и Джон Бойега, които могат да се похвалят с осигурени приходи в размер на съответно 1.08 милиарда и 815 милиона долара.

Прочетете още