“The Book Of Souls: Live Chapter” на IRON MAIDEN излиза на 17-ти ноември

“The Book Of Souls: Live Chapter” на IRON MAIDEN излиза на 17-ти ноември
21 Септември 2017

Warner Music ще издаде “The Book Of Souls: Live Chapter” на IRON MAIDEN на 17-ти ноември в целия свят. Тази колекция от изпълнения на живо се състои от 15 песни записани по време на турнето “The Book Of Souls World Tour”, което покри 39 страни в 6 континента през 2016 и 2017 г. и беше гледано от над 2 милиона човека. “The Book Of Souls: Live Chapter” ще излезе на CD, делукс CD и винилови плочи, с филм от концерта, който ще може да се гледа онлайн или чрез сваляне от дигиталните платформи.

Продуцирано от Tony Newton и основателя и басист на Iron Maiden Steve Harris, албумът се базира на тазгодишния сетлист и запис на емблематичното шоу, включително шест песни от “The Book Of Souls”, последния студиен албум на бандата, заедно с много други класики и любими на феновете песни.

Мениджърът на Maiden Rod Smallwood каза: „Изданието ще бъде отбелязано със събитие, което ще бъде първото по рода си за Maiden: онлайн изпъчване на живо на концертния филм със свободен достъп, като благодарност към верните фенове по света. Надяваме се, че за световното общество от фенове на Maiden ще бъде удоволствие да се събере, за да гледа това специално събитие онлайн. Много от вас ще бъдат в него като участници от всички места, на които сме свирили през това запомнящо се турне.”

Албумът ще отговаря на оригиналния формат на “The Book of Souls” и ще бъде издаден в лимитирана серия от 2 делукс CD-та с книга с твърди корици, на стандартен албум от 2 CD-та, на троен черен винил, и възможност за дигитално изтегляне на аудио с висока резолюция, включително версия Mastered for iTunes (MFiT). Също така ще има възможност за дигиталното изтегляне на филма след премиерата му със свободен достъп.

Различните формати на “The Book Of Souls: Live Chapter” ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Прочетете още