Stereophonics с нова песен "Fly Like An Eagle" и предстоящ албум

Stereophonics с нова песен
20 Август 2019

Уелската рок група Stereophonics се завръщат с "Fly Like An Eagle". Песента е първата, която се разкрива от предстоящия им албум "Kind", планиран да излезе на музикалния пазар на 25 октомври на стандартно CD, специално CD, 12" Heavyweight Vinyl, Exclusive Limited Vinyl, касета и дигитално.

Записан за само единадесет дни в The Distillery, Wiltshire, "Kind" е ко-продуциран от Kelly Jones и George Drakoulias (Tom Petty & The Heartbreakers, Screaming Trees, Primal Scream). За звукозаписната сесия са използвани минимум студийни техники, презаписвания и технологии. Този разголен, суров подход при правенето и записването на песни дават възможност на слушателите да уловят енергията на групата.

"Fly Like An Eagle" e идеалното първо вкусване от албума. Това е звукът на група, излъчваща увереност в техните способности, като позволяват на качественото писане на песни и музиканството да вземат центъра на сцената. Придружаващото видео е заснето от Charlotte Regan и е с участието на звездата Charlie Creed-Miles (Peaky Blinders).

Stereophonics са група, постигнали 6 номер 1 албума, 23 награди за платинени продажби, 8.5 милиона продадени албума само във Великобритания, 5 номинации и 1 награда BRIT.

Прочетете още