Slash предлага над 6 милиона долара на съпругата си като част от споразумението за развода им

Slash предлага над 6 милиона долара на съпругата си като част от споразумението за развода им
Снимка: bobnjeff
14 Юни 2018

По делото за развода си с Пърла Ферар Слаш предлага тя да подпише споразумение, което ще й осигури 6,6 милиона долара. Тази сума е отделно - за изравняване на финансовото състояние на двамата. Слаш ще може да запази и всичките си китари и музикално оборудване.

Споразумението все още не е финализирано, но като част от предложението, китаристът ще й плаща всеки месец издръжка от 100 хиляди до смъртта й или до момента, в който тя се омъжи отново.

52-годишният музикант ще даде на 43-годишната си бивша половинка основните родителски права над двамата им сина, но си запазва ролята на съвместен настойник. Слаш ще плаща и 39 хиляди долара месечна издръжка за децата, които ще получават 1.8 % от приходите му до 2036. Бъдещата бивша съпруга ще може да запази и три от колите, купувани по време на брака им -  Range Rover 2014, Mercedes AMG 2015 и Mercedes GL 450 2015.

Двамата се ожениха през 2001, но без брачен договор, което означава, че Пърла има право да получи половината от състоянието на Слаш, натрупано в периода до 2014, когато започна сагата с развода им.

Снимка: Eva Rinaldi

„Пърла отговаря бавно или нарочно отлага отговорите си по този въпрос“, обявява Слаш в съдебните документи, в които е посочил месечни приходи от 345 000 долара. „Искам да продължа с живота си“, допълва той.

Снимка: digboston

Интересно е да отбележим, че GUNS N' ROSES е получила 5 милиона паунда само за участието си през изминалия уикенд на британския Download.

Освен това - концертите им в периода април 2016 - ноември 2017 достигнаха продажби от над 475 милиона долара, което поставя турнето 'Not In This Lifetime' на GUNS N' ROSES на четвърто място в световната историята по приходи.

Снимка: Raph_PH

Прочетете още