Шедьовърът на Ридли Скот „Blade Runner: The Final Cut” с екслузивна прожекция на Киномания 2017

Шедьовърът на Ридли Скот „Blade Runner: The Final Cut” с екслузивна прожекция на Киномания 2017
13 Октомври 2017

Стана ясно, че тазгодишното издание на Киномания, което ще се проведе от 16 до 30 ноември, ще предложи на любителите на киното шедьовъра на Ридли Скот „Блейд Рънър”, при това в неговия окончателен вариант. Така нареченият „Blade Runner: The Final Cut” е първата версия, в която Скот има пълна творческа свобода и, която в най-голяма степен отразява неговата визия за филма.

Легендарният научнофантастичен филм „Блейд Рънър“ в случая е с изцяло реставрирана картина и звук и с теми по-актуални от всякога. Появата му на голям екран е събитие, което не бива да бъде пропускано, независимо дали сте гледали филма или не. А и да не забравяме, че отличното продължение на Дени Вилньов „Блейд Рънър 2049” все още е в киносалоните и възможността да ги видите един след друг е уникална. „Blade Runner: The Final Cut” ще ви позволи да вникнете във вселената и конкретната история по неповторим начин.

Ето трейлъра:

КИНОМАНИЯ е част от Календара на културните събития на Столична община за 2017 г. Най-утвърденият кинофорум в България се продуцира от НДК и ще продължи от 16 до 30 ноември.

Прочетете още