Сензационният DEVIN TOWNSEND иска да бъде изстрелян с оръдие над публиката в Античния театър

Сензационният DEVIN TOWNSEND иска да бъде изстрелян с оръдие над публиката в Античния театър
15 Август 2017

Сензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас - на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Известният и като 'ЛУДИЯ КАНАДЕЦ' предводител на проекта - ДЕВИН ТАУНСЪНД представи идеята си в един момент по време на концерта да бъде изстрелян с оръдие над публиката. 

Епичното шоу ще се състои от две части - в първата, ДЕВИН ТАУНСЪНД и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН.

Във втората ще бъде представен легендарният албум 'Ocean Machine' по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

Идеята за 'ЧОВЕШКОТО ОРЪДИЕ', обаче, ще бъде трудно реализирана, защото след консултанции с най-уважаваните български циркови експерти, такъв номер не е правен у нас от поне 100 години. Освен това, в Европа нямало такава машина, а и мястото в Античния театър не позволявало изпълнението на каскадата, която, освен това, се тренирала с години.

И все пак, ДЕВИН обмисля вариант да докара оръдие от САЩ. 

Цели девет месеца преди шоуто, самият ТОЙ пристигна в България, за да снима къс филм, с който ще представи на феновете по света Пловдив, Античния театър и българското вино.

За концерта през септември се очаква безпрецедентен в нашата история РОК туризъм, като по-голямата част от билетите вече са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.

Прочетете още