Sebastian Bach кани оригиналните членове на SKID ROW за предстоящото си турне в САЩ

Sebastian Bach кани оригиналните членове на SKID ROW за предстоящото си турне в САЩ
12 Юни 2019

Sebastian Bach - бившият вокалист на SKID ROW ще отпразнува 30-годишнината от издаването на дебютния им едноименен албум с обиколка в Щатите, където ще изпълни всички парчета от него, както и други песни от личния си каталог. Турнето ще започне в Нашвил на 30-ти август и ще приключи във Флорида на 2-ри ноември. Относно решението да се фокусира върху първия дългосвирещ албум на групата, той споделя: „Този запис е много близък и скъп на всички по целия свят и го разбрах веднага, щом обявих турнето. Това е просто лудост! Хората откачиха!“

Едноименният първи албум на хард рок/глем метъл бандата излиза на музикалния пазар на 24-ти януари 1989-та година, достига до 6-та позиция в класацията Billboard 200 и има 5 пъти платинен сертификат от RIAA. Част от него са вечните парчета "Youth Gone Wild", "I Remember You", "Piece of Me" и "18 and Life".

Bach, който не е част от SKID ROW от ’96-та година заяви също, че ще се радва да види бившите си колеги по време на турнето. „Бих искал да се обърна към всеки един от оригиналните членове на SKID ROW – има пет човека в света, които могат да кажат това. Всички знаем кои са те и какво са направили за този албум. Поканата ми е отворена към всеки един от тях, стига да искат да излязат на сцената и да забием заедно. Не предвиждам това да се случи, просто искам да го кажа и да се знае. В крайна сметка не всяка година се чества 30-годишен юбилей. Така че дали искам да го отпразнувам с оригиналните членове? Да, искам! Пък и кой знае, може утре да ме удари камион. А и все пак започнахме да остаряваме и е време да вземем някакво решение.“, казва Sebastian Bach в свое интервю.

Ето и плаката за турнето:

Прочетете още