Ще чуем ли нова музика от Guns N’ Roses? Slash: „Аз мисля, че всички искат да го направят“

Ще чуем ли нова музика от Guns N’ Roses? Slash: „Аз мисля, че всички искат да го направят“
7 Август 2018

Рок легендите Guns N’ Roses продължават да изнасят епични концерти по цялото земно кълбо, след като Аксел Роуз се събра със Слаш и Дъф Маккагън. Безспорен факт е, че турнето им „Not in This Lifetime“ се превърна в истинска машина за пари, генерирайки десетки милиони приходи. Турнето Not In This Lifetime вече е в третата си година и е едно от петте най-големи турнета в музикалната история с продажби за над 500 милиона долара. Феновете от известно време се питат дали бандата няма направи следващата стъпка и отново да влезе в звукозаписното студио. Готови ли са Guns N’ Roses да запишат и нов албум?

„Говорили сме за това“, сподели Слаш в ново интервю. „Аз мисля, че всички искат да го направят и просто ще видим какво ще стане. Все бяхме заети да тичаме около планетата“, допълни той.

Наскоро фронтменът на Guns Аксел Роуз отговори на същия въпрос в интервю за Iceland Magazine с думите, че „Guns N' Roses в момента са се концентрирали върху турнето си, но всички в бандата се разбират много добре, така че „човек никога не знае“.

За последно легендите от Лос Анджелис издадоха нова музика – „Chinese Democracy”, точно преди десет години. Тогава шестият студиен албум на Guns N’ Roses бе приет противоречиво от фенове и критика, особено и с оглед на дългото чакане за излизането му.

Прочетете още