SATYRICON - специални гости на прощалния концерт на SLAYER в България на 11 юли

SATYRICON - специални гости на прощалния концерт на SLAYER в България на 11 юли
12 Април 2019

Легендарната блек метъл банда от Норвегия Satyricon се присъединява към Slayer за последния им концерт у нас на 11 юли в Парка на летище София!

Концертът на Satyricon ще сбъдне една дълго мечтана среща на българските фенове с култовите норвежци, които идват за първи път на родна земя. Когато говорим за екстремната сцена на Норвегия, няколко имена се открояват ярко. Това на предвожданата от Sigurd "Satyr" Wongraven и Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad банда Satyricon.

С тези две знакови фигури, които са в състава й от 1993г. и до днес, Satyricon винаги остават верни на собствените си творчески търсения и продължават да са оригинални и да бъдат себе си след 25 годишна история. Satyricon e банда, която не е идвала никога в България, банда, която представя не много силно застъпен стил в концертната програма на страната ни, какъвто е блек метълът, банда, която е едновременно магнетична и агресивна и стои атрактивно на сцената, като се харесва и на истинските фенове, и на ширко скроени метъли с по-разкрепостено усещане за метъл жанра.

Ето защо избрахме да поканим Satyricon за специални гости на последното завинаги шоу на титаните Slayer в София на 11 юли в Парка на летище София и сме сигурни, че това ще е историческо събитие за цялата метъл общност в България.

Радио 1 Рок е медиен партньор на концерта! За още информация следете събитието ТУК

Прочетете още