Richard Fortus каза, че Guns N' Roses "ще пробват" да запишат нов албум

Richard Fortus каза, че Guns N' Roses
18 Декември 2018

Guns N' Roses съвсем наскоро приключиха със световното турне „Not in This Lifetime“ - след три години и 159 концерта, определено може да заключим, че гастролът на Аксел и компания премина изключително успешно. Голяма част от феновете на бандата обаче се чудят дали това беше краят. Аксел Роуз и Слаш до този момент нито потвърждават, нито отричат възможността Guns да запишат нова музика, но така и не заявиха нищо категорично.

По-рано тази година Слаш каза пред „Classic Rock Magazine“, че Аксел има голямо количество записана музика. На въпрос, относно нов албум той заяви: „Говорили сме за това“. „Аз мисля, че всички искат да го направят и просто ще видим какво ще стане. Все бяхме заети да тичаме около планетата“, допълни тогава той.

Фронтменът Аксел Роуз също не отрече подобна възможност. Преди време в интервю за Iceland Magazine той заяви: „Фокусът ни е върху турнето и шоутата.“ „Но изглежда всички прекарваме добре и се разбираме, така че никога не знаеш.“

Китаристът на бандата Ричард Фортъс обаче, в ново интервю заяви, че групата ще опита да направи нов албум.

„Ще опитаме да направим още един албум и да го издадем скоро“, сподели Фортъс. И допълни, че албумът ще е страхотен, защото в момента Guns N' Roses се страхотни.

Снимка: Dineshraj Goomany

Прочетете още