Радио NOVA NEWS – две години ЗАЕДНО в ефира на България

Радио NOVA NEWS – две години ЗАЕДНО в ефира на България
21 Септември 2017

На  22 септември Радио NOVA NEWS отбелязва две години и по повод рождения си ден стартира излъчване в три нови точки в България. От утре жителите и гостите на още три български града ще могат да слушат най-актуалните теми и дискусии в радио ефира на следните честоти: Кърджали (101.3 MHz), Несебър  (91.3 MHz) и  Велинград (104.0 MHz) и така Радио NOVA NEWS ще звучи в шест населени места в страната. Вече две години радиото предлага на своите слушатели най-важните новини и събития от деня на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.

Специално за рождения ден на Радио NOVA NEWS едно от най-обичаните лица в ефира на NOVA - водещият Богомил Грозев, ще представи Новините в сутрешния блок на празничния 22 септември от студиото на радиото.

Преди две години на тази дата Радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на най-голямата мултиплатформена медийна и технологична компания в България - Нова Броудкастинг Груп, и най-голямата радио група у нас. Днес вече достига до хиляди слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час, както и излъчване на живо на сутрешния блок на NOVA - „Здравей, България“ и публицистичните предавания „Събуди се“ и „Часът на Милен Цветков“. Всеки петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто „Петък в пет” с Милен Цветков и Даниел Петканов.

Актуалното съдържание на ефира и музикалната радио селекция от най-популярните и обичани хитове е достъпна за слушателите и чрез безплатните мобилни приложения на медията за Android и iOS.

Гледай колкото можеш! Слушай колкото искаш!

Радио NOVA NEWS – две години ЗАЕДНО в ефира на България!

Прочетете още