Queen и Adam Lambert за първи път в България

Queen и Adam Lambert за първи път в България
26 Ноември 2015

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики “Bohemian Rhapsody”, “Somebody To Love”, “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”. За първи път ще видим на живо Brian May и Roger Taylor. Заедно с тях ще чуем и младата звезда Adam Lambert.

Концертът на стадион „Георги Аспарухов“ ще е част от фестивала АРЕНА МУЗИКА.

QUEEN + Adam Lambert се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Adam Lambert скоро се превръща в неразделна част от QUEEN. През 2012 и 2013 година следват поредица от успешни концерти и участия в телевизионни шоута.

През 2014 г. QUEEN + Adam Lambert поемат на изключително успешно турне в Англия. В края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон пред 12 милиона зрители. В резултат в следващите 24 часа името “Adam Lambert“ е потърсено в Google от половин милион души във Великобритания. 

В началото на 2015 г. QUEEN + Adam Lambert покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни. След края на турнето равносметката е 67 напълно разпродадени концерта по света за по-малко от година. 

Билетите за концерта на QUEEN + ADAM LAMBERT ще бъдат на цени от 70 до 140 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Продажбата на билети стартира на: 30 ноември (понеделник) 2015 г. от 10:00 ч.

Прочетете още