Подробности за продължението на World War Z

Подробности за продължението на World War Z
Снимка: blogbaster
28 Април 2017

Зомби екшънът World War Z бе своеобразен хит и ако досега не сте се вълнували от идеята за неговото продължение, то новината, че то ще бъде режисирано от Дейвид Финчър, може да промени мнението ви.

След месеци на преговори известният режисьор най-сетне се е съгласил да се ангажира с проекта, съобщава Variety.

Брад Пит отново ще бъде в главната роля, освен това ще е и  продуцент на лентата. В последните години Брад доста често е продуцент на филмите, в които играе и съответно от него зависят много от подробностите около филма.

Финчър и Пит вече са работили заедно по цели три филма: Seven, Fight Club и The Curious Case of Benjamin Button. Всъщност слуховете твърдят, че именно Брад Пит е искал Дейвид Финчър да бъде режисьор на World War Z 2 и лично го е убедил за това.

Снимка: bartonfinks

Самият Финчър не е режисирал нов филм от Gone Girl през 2014 г., но под неговата режисура е великолепният и супер успешен ТВ сериал House of Cards с Кевин Спейси   и Робин Райт в главните роли .

Снимките на World War Z 2 започват следващата пролет.

За любителите на хубавите музикални видео клипове, припомняме още нещо:

Преди да се захване с кино, Финчър режисира високобюджетни музикални клипове за музиканти и групи като Мадона (включително „Express Yourself“), Джордж Майкъл, Аеросмит и Ролинг Стоунс („Love Is Strong“). В началото на 90-те години Дейвид решава да приключи с музикалните клипове и се ориентира към киноиндустрията. Първият му филм е Пришълецът 3 (1992), който е най-скъпият дебютен филм на режисьор изобщо.

Прочетете още