Ozzy Osbourne обяви датите от прощалното си турне "No More Tours 2"

Ozzy Osbourne обяви датите от прощалното си турне
Снимка: Focka
7 Февруари 2018

Музикалната легенда Ози Озбърн, обяви датите от прощалното си турне. Световната обиколка ще носи заглавието "No More Tours 2", а на плаката, който съпътства турнето виждаме подзаглавието "Celebrating 5 decades of The Prince of Darkness...Life".

В края на 2017-а, няколко месеца, след като неговата група Black Sabbath обяви, че приключва с музиката, иконата на метъла заяви, че ще направи турне и предстоящата му световна обиколка ще е негова последна.

„Гледам на това финално турне като на едно голямо празненство за моите фенове и за всеки, който се е радвал на моята музика през последните пет десетилетия“, каза Принцът на мрака.

Снимка: Focka

Световното турне на Озбърн, който повече от пет десетилетия продължава да поддържа интереса на почитателите си, ще започне на 24 април във Флорида и се очаква да приключи чак през 2020-а година, а след края на „No More Tours 2“ Ози ще спре с големите турнета, но въпреки това се очаква да прави единични концерти.

„No More Tours 2“ пристига в Европа през юни. Ето и концертните дати на Стария континент, които Ози Озбърн ще посети на сбогуване:

1 юни – Москва

3 юни – Санкт Петербург

6 юни – Финландия

8 юни – Солвесборг /Швеция/

10 юни – Донингтън

13 юни – Прага

15 юни – Париж

17 юни – Флоренция

20 юни – Халден /Норвегия/

22 юни – Копенхаген

24 юни – Десел /Белгия/

26 юни – Краков

28 юни – Оберхуазен

30 юни – Мадрид

2 юли – Лисабон

5 юли – Барселона

Прочетете още