Остават броени дни до дългоочаквания концерт на мегазвездата Sting

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на мегазвездата Sting
14 Септември 2017

Чакането е към края си! STING – един от най-популярните британски музиканти, чиято успешна кариера продължава над четири десетилетия, пристига в България в петък, 15 септември. Концертът му у нас на 16 септември в Арена Армеец ще бъде наистина едно уникално изживяване. Освен парчета от новия му албум 57th & 9th, ще чуем и всички обичани хитове на британския гений.

Специален гост на концерта ще бъде синът на STING - Joe Sumner. През последните пет години Joe гради успешна солова кариера. С акустичната си китарата той твори страхотни парчета, които покоряват рок феновете по цял свят.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество от най-ниската ценова категория. Те могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на http://www.ticketpro.bg и http://www.eventim.bg

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Булевард “Асен Йорданов“ няма да бъде затворен. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме.

Joe Sumner ще се качи на сцената около 20:00 ч., а STING около 21:00ч.

Прочетете още