Новият албум на WHITESNAKE е с работно заглавие 'Flesh & Blood' и идва през 2018

Новият албум на WHITESNAKE е с работно заглавие 'Flesh & Blood' и идва през 2018
Снимка: Ralph Arvesen
5 Декември 2017

WHITESNAKE ще издадат новия си студиен албум още в началото на 2018 година. Работното му заглавие е 'Flesh & Blood' и според вокалиста David Coverdale, той за първи път е работил по композициите заедно с двамата китаристи на групата. 

В предишно интервю пред Ultimate Classic Rock David Coverdale сподели, че написаните засега песни са страхотни, много позитивни и носят класическите елементи на групата. Тогава той каза, че творбата ще излезе най-вероятно през пролетта, но както разбираме, това събитие може да е още в началото на 2018. По повод излизането на 'Flesh & Blood', WHITESNAKE ще направят голямо турне в Америка, което се очаква да стартира през лятото на 2018.

Снимка: dr_zoidberg

"Песните са отлични - имаме 18-19 невероятно позитивни, мощни, сочни класически WHITESNAKE парчета - от разбиващи рок неща, през блус, епични химни до балади. Убийствени са", каза Coverdale.

Другото нещо, което феновете очакват от групата е ново концертно DVD, снимано по време на турнето в подкрепа на излезлия през 2015 диск с преработки на DEEP PURPLE - 'The Purple Album'.

Прочетете още