Нов трейлър на „All the Money in the World” с Кристофър Плъмър вместо Кевин Спейси

Нов трейлър на „All the Money in the World” с Кристофър Плъмър вместо Кевин Спейси
1 Декември 2017

Припомняме, че вследствие на обвиненията към Кевин Спейси в сексуално посегателство, седмици преди премиерата на „Всички пари на света“ („All the Money in the World”), от студиото и Ридли Скот взеха решение да го махнат от филма, а сцените с героя му да бъдат презаснети с Кристофър Плъмър на негово място.

Стана ясно, че създателите на лентата са загубили около 10 млн. долара във връзка с решението за замяната. Това съобщи списание Entertainment Weekly. Обикновено продуценти и студия се опитват да избегнат подобно развитие на събитията заради непредвидените разходи. В този случай обаче, режисьорът Ридли Скот, компанията Tristar Pictures и киностудията Imperative Entertainment са предприели тази стъпка с готовност.

Разбираме, че Ридли Скот вече е заснел по-голямата част от сцените с Кристофър Плъмър и вече имаме нов трейлър на филма.

Ето го:

„Всички пари на света“ е вдъхновен от действителни събития и разказва за отвличането на 16-годишния Джон Пол Гети III (Чарли Плъмър) и за отчаяния опит на майка му Гейл Харис (Мишел Уилямс) да изтръгне парите за откуп от инатливия му дядо – нефтения магнат Джон Пол Гети (Кристофър Плъмър). Когато той отказва, а Гейл получава плик с косата и отрязаното ухо на сина си, тя е принудена да прибегне до по-брутални мерки. С ценната помощ на съветника ѝ и бивш агент от ЦРУ (Марк Уолбърг), Гейл се впуска в състезание с времето, което в крайна сметка разкрива цената на любовта и превъзходството ѝ над парите.

Премиерата е 22 декември.

А, за по-любопитните предлагаме и предишния трейлър с Кевин Спейси в ролята на Джон Пол Гети:

Прочетете още