MTV с грандиозно събитие това лято във Варна! Ето кои са и първите обявени звезди

MTV с грандиозно събитие това лято във Варна! Ето кои са и първите обявени звезди
23 Март 2017

Това лято ще осъществи грандиозно музикално събитие, а именно MTV presents VARNA BEACH 2017. Фестивалът ще се проведе в Морската ни столица на 15 юли, събота. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители.

Поли Генова, един от най-популярните диджеи в света Steve Aoki, хитовият американски изпълнител Tinie Tempah и британския електронен тандем Gorgon City са първите официално обявени звезди на MTV presents Varna Beach! Очаквайте скоро допълнителна информация за останалите изпълнители, които последователно ще бъдат разкривани пред българската публика!

Трите основни цели при осъществяването на този удивителен международен проект са популяризиране на България по цял свят като една невероятна дестинация, стимулиране на икономическия растеж на страната и не на последно място, събитието да мотивира и вдъхнови младите хора в България.

Като част от събитието MTV presents VARNA BEACH, на живо от Варна ще бъде осъществено специално шоу, което ще бъде излъчено по света от водещите международни музикални телевизионни канали на MTV.

Билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба на 31 март.

Прочетете още