MTV Pesents Varna Beach обяви още звезди

MTV Pesents Varna Beach обяви още звезди
27 Май 2017

На 15 юли MTV идва в България, за да осъществи музикално събитие от световна класа, което ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители. Събитието на живо ще бъде записано и излъчено по целия свят.

Първите изпълнители, потвърдили участието си на MTV Presents Varna Beach са Steve Aoki, Gorgon City, Tinie Tempah, R3wire & Varski и Поли Генова.

MTV представи втората група от вълнуващи артисти, които ще бъдат част събитието! Развълнувани сме да съобщим, че Jonas Blue и Redfoo ще се присъединят към страхотната група изпълнители в MTV Presents Varna Beach. Освен тях, на сцената ще видим и Pavell & Venci Venc'.

Jonas Blue е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мега хитове, класирани на върха на музикалните класации. Той със сигурност ще взриви публиката на MTV Presents Varna Beach. Британецът създава модерното звучене на лятото и хитовете му Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side са световните летни саундтракове. Това е първото му посещение в България и той наистина ще направи страхотно шоу.

Redfoo е един от членовете на LMFAO! Той записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem, който се изкачи на върха на световните класации и има над 1.2 млрд. гледания в YouTube. Изпълненията на Redfoo са винаги впечатляващи, ангажиращи публиката и много забавни. Други негови супер хитове са Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous.

MTV Presents Varna Beach е първото международно събитие от такъв мащаб, което ще се проведе в България. Дизайнът на над 80-метровата сцена е вече готов и екипът на MTV работи усилено във Варна, за да създаде тази невероятна продукция. Живото шоу ще развълнува публиката в България, както никога досега.

Прочетете още