Мрачен трилър с Мерилин Менсън ще бъде разпространен в началото на 2017

Мрачен трилър с Мерилин Менсън ще бъде разпространен в началото на 2017
Снимка: THOR
9 Декември 2016

Продуцентската компания "ФилмРайз" придоби глобални права за разпространение на мрачния трилър Let Me Make You a Martyr ("Нека те превърна в мъченик") с участието на скандалния изпълнител Мерилин Менсън. Компанията ще разпространи филма във всички цифрови платформи и домашни медия сървъри в началото на 2017 г.

Режисьори на независимия нискобюджетен проект са Кори Асраф и Джо Суоб, като двамата са отговорни и за списването на сюжета. В него Менсън се изявява като интровертен и корав убиец, който е нает от наркотрафиканта и сводник Лари, за да ликвидира сина му. От друга страна обаче синът също има планове да очисти баща си с помощта на доведената си сестра, в която е влюбен. Съдейки по трейлъра, лентата притежава характеристиките на поетичен и медитативен инди филм от 90-те години на миналия век, който успява успешно да редува вглъбеност и мисъл с ударни дози насилие.

С този филм Мерилин Менсън продължава неочаквано доброто си актьорско представяне. Напоследък той се снима в около дузина филми и записа няколко епизода като гост звезда в сериала „Синовете на анархията“. За първи път обаче му е поверена главната роля.

Източник: БГНЕС

Прочетете още