"Marillion" ще свирят в Античния театър на 24 септември 2017

Снимка: 100evtheproger
3 Февруари 2017

Легендарната британска формация „MARILLION“ ще излезе на вековната сцена на Античния театър в Пловдив на 24 септември – в третата вечер на световния форум „Sounds Of The Ages 2017“. Това ще е втората визита у нас на рок групата от Острова, създадена през 1979 г. в Ейлсбъри, Бъкингамшър, след концерта им в Зимния дворец на спорта в София на 13 юни 2009 г.

Оттогава до момента съставът на 5-членната рок банда е непроменен и на 24 септември на Античния театър ще излязат Стив Родъри (китари), Марк Кели (клавишни), Пийт Треуавас (бас), Йън Моузли (барабани) и вокалистът Стив Хогарт, заменил през 1988 г. фронтмена Дерек Уилям Дик-ФИШ.

Снимка: hackettupandhowe

2017-а е очертава като най-успешната в историята на легендарната британска група, след като всички билети за концерта в „Royal Albert Hall“ в Лондон на 13 октомври свършиха за по-малко от 20 минути след пускането им в продажба. В момента интересът към „MARILLION“ на Острова е по-голям от всякога.

През септември Marillion издадоха своя 18-и студиен албум „Fuck Everyone And Run“ (F E A R), който дебютира директно под No.4 в официалната класация на Великобритания. Това е най-доброто постижение за групата след „Clutching At Straws“ три десетилетия по-рано. 

Билетите влизат в продажба в мрежата на Eventim.bg от понеделник - 6 февруари.

Тагове: Концерт

Прочетете още