Махат всички сцени с Kevin Spacey от завършен филм на Ridley Scott

Махат всички сцени с Kevin Spacey от завършен филм на Ridley Scott
9 Ноември 2017

След като актьорът Kevin Spacey призна публично, че е гей и се извини ако в миналото е отправил сексуални намеци към младо момче, редица медии побързаха да го съдят. През последния месец няколко мъже се оплакаха от упражнен върху тях сексуален тормоз от страна на Spacey. Обвиненията дойдоха, след като в последно време в Холивуд стана изключително модерно да се отправят такива.

По повод обвиненията на актьора Anthony Rapp Spacey написа в Twitter, че много уважава Rapp като актьор и е ужасен от тази история. "Честно, не си спомням за тази среща. Излиза, че тя е била преди 30 години", уточни той, добавяйки, че поднася своите "най-искрени извинения", ако нещо подобно наистина се е случило.

Всичко това се отразява доста негативно и на кариерата на Kevin Spacey. Носителят на "Оскар", който доскоро беше един от най-уважаваните американски актьори получи пореден удар. Наскоро бе уволнен от популярния политически сериал House of Cards на Netflix.

Снимка: Carrie A.

Сега дойде новината, че компанията Sony Pictures е взела решение всички сцени в последния филм на Ridley Scott, в които е заснет Spacey да бъдат изрязани. Лентата на известния режисьор е едно от очакваните мащабни заглавия през тази зима, а премиерата й е на 22 декември.

Kevin Spacey играе една от централните роли – тази на Jean Paul Getty, който е един от най-богатите хора в историята на САЩ, създал петролната компания Getty Oil Company. В момента се предвижда за около месец цялото му участие във филма да бъде заменено с това на Christopher Plummer, който вече е започнал снимките.

Новината за изрязването на неговите сцени и замяната му с Plummer се разпространява от всички по-големи издания в сферата на шоубизнеса като “Variety”, “Deadline” и други.  

Прочетете още