Lady Gaga и Bradley Cooper стартираха снимките на "A Star Is Born"

Lady Gaga и Bradley Cooper стартираха снимките на
Снимка: gagamedia
20 Април 2017

След като превзе сцената на един от най-реномираните музикални фестивали в света – тридневния Coachella, Lady Gaga стартира снимките на лентата "A Star Is Born" заедно с Bradley Cooper.

42-годишният Брадли Купър не само ще се изяви като актьор в лентата, а и с нея ще направи своя режисьорски дебют. Също така е й нейн продуцент и съавтор на сценария.

Филмът представя живота на кънтри музиканта Джаксън Мейн, който е на ръба да се откаже от всичко, когато открива талантливата Али. Двамата бързо започват страстна афера, а Джаксън представя момичето си пред широката публика. Но тъй като успехът й скоро го засенчва, Джаксън все по-трудно се справя с факта, че кариерата му залязва.

Снимка: millionreasonsss

За да изрази вълнението си, че има възможността да участва в екранизацията на известния мюзикъл и то редом до холивудския актьор, изпълнителката сподели в Instagram кадър от работния процес. На него виждаме екстравагантната дама в ролята на Али, а Купър като Джаксън Мейн.

Снимка: entertainmentboulevard

"Изключително съм развълнувана да участвам в първия си филм до някого, когото за щастие мога да нарека свой приятел. Винаги съм искала да бъда актриса от големия екран. Историята на A Star Is Born е толкова специална и съм толкова благодаря на Брадли, че сбъдна мечтата ми", гласи част от коментара на певицата.

Ето няколко любопитни снимки от работния процес:

Снимка: gagamedia

Снимка: gagamedia

Снимка: gagamedia

Прочетете още