Куентин Тарантино ще филмира зловещата история на "Семейство Менсън"

Куентин Тарантино ще филмира зловещата история на
Снимка: Global Panorama
14 Юли 2017

Куентин Тарантино работи по сценария на следващия си филм. Това е първият проект на легендарният режисьор, който ще е по действителен случай.

Снимка: marlise rodrigues

Режисьорът възнамерява да разкаже смразяващата история на серийния убиец Чарлз Менсън и неговите последователи. В края на 60-те години Менсън, който до онзи момент вече е многократно осъждан, започва да събира хора около себе си, с които заживява в комуна, наречена Семейство Менсън. На 8 август 1969 четирима негови последователи влизат в къщата на режисьора Роман Полански и брутално убиват петимата, които са в нея. Сред жертвите на ужасяващите убийства е и жената на Полански - актрисата Шарън Тейт, която в тогава е бременна в деветия месец. Чарлз Менсън е смятан за "икона на злото" в САЩ.

Според Hollywood Reporter Тарантино вече е започнал да води преговори с някои от най-добрите холивудски актьори, а именно Брад Пит за една от главните роли, както и с актрисите Дженифър Лорънс и Марго Роби.

Продуцентите Харви и Боб Вайнщайн, които вече над 25 години работят с кинолегендата също ще бъдат част от екипа. За момента планът е снимките да започнат през 2018 година.

Прочетете още