Концерт-премиера на новия сингъл на JEREMY? и КИРИЛ МАРИЧКОВ “Не си сам” - тази събота

Концерт-премиера на новия сингъл на JEREMY? и КИРИЛ МАРИЧКОВ “Не си сам” - тази събота
14 Декември 2018

Не пропускайте тази събота концерт-премиерата на новия съвместен сингъл на JEREMY? и КИРИЛ МАРИЧКОВ “Не си сам”. Датата е 15 декември, мястото е клуб Терминал 1.

“Нека феновете да “хамлетуват” и да мислят за рок в сегашно време. Искаме да изненадаме хората приятно със съчетание на най-новото и най-любимото.“ – подсказва за това какво да очакват хората на концерта Ерсин, вокалът на JEREMY?

“Срещнахме се случайно, бях чувал музиката на JEREMY? и им казах, колко много ми харесва, но им трябва песен на български език. След време ми се обадиха да ме поканят за дует. Харесах много песента и текста и разбира се казах “Да”.“  – разказва за историята на “Не си сам” КИРИЛ МАРИЧКОВ.

На сцената преди JEREMY? този път ще свирят Ража и Илияна от Dead Man’s Hat с акустичен сет. Групата има чисто нов видео сингъл “All I Have”. Както с най-новата си песен, така и с още от авторската си музика Ража и Илияна ще открят рокендеол вечерта повече от подобаващо.

Билетите за концерта на JEREMY? със специалното участие на живо на КИРИЛ МАРИЧКОВ, са в продажба в мрежата на http://Eventim.bg и партньорите им. Броят на билетите е силно ограничен, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване!

Прочетете още