'KISS Rock City' - нова игра за мобилни устройства от рок титаните KISS

'KISS Rock City' - нова игра за мобилни устройства от рок титаните KISS
7 Ноември 2017

Рок динозаврите KISS, съвместно със Sproing прибавиха нов артикул в своята бездънна вселена от продукти. След множеството филми, комикси, сувенири и други, те лансираха и нова официална игра за мобилни устройства, която със сигурност ще зарадва феновете им.

Тя се нарича 'KISS Rock City' и е достъпна безплатно в App Store и Google Play. Разработена е в тясно сътрудничество с Kiss, а Джийн Симънс и Пол Стенли обявиха в съвместно изявление – „Kiss са много развълнувани от партньорството си със Sproing, което доведе до появата на толкова забавна мобилна игра за армията фенове на Kiss и гейм ентусиастите. Знаем, че ще заобичате играта!“.

'KISS Rock City' е супер забавна и ни повежда на приключение, в което целта е да създадем легендарна рок банда – точно каквато е Kiss! Играчите могат да си оформят сами персонажа и да се движат по стъпките на групата - първо свирят в малки барове, но постепенно израстват като музиканти, придобиват бизнес умения и тн.

Това не е първата игра свързана с рок титаните - в началото на новия век, когато гейминг платформите бяха коренно разрични от днешните, излезе 'Kiss: Psycho Circus: The Nightmare Child'.

Вижте трейлър на 'KISS Rock City':

Прочетете още