Judas Priest с нов сингъл и видео – „Lightning Strike“

Judas Priest с нов сингъл и видео – „Lightning Strike“
8 Януари 2018

Британските метъл легенди Judas Priest прекараха по-голямата част от 2017-а година в работа по предстоящия им осемнадесети студиен албум - „Firepower“. В края на 2017-а групата пусна петнайсетсекунден откъс от заглавното парче на диска. Сега явно дойде време за първия сингъл от него – „Lightning Strike“. „Firepower“ излиза на 9 март. Тогава Judas Priest потеглят и на турне, за да подкрепят новия си албум.

Парчето „Lightning Strike“ е придружено с видеоклип, ето го:

За наша радост Judas Priest ще бъдат хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2018 на 21 юли и са подготвили голяма изненада за феновете си! Наред с представянето на албума „Firepower” те ще ни представят всичките си хитове с невероятно мултимедийно шоу и титанична метъл мощ.

Зашеметяващата кариера на Judas Priest продължава повече от 40 години. Влиянието им е изключително голямо. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-то място в класацията Билборд 200. Тяхната популярност и авторитет на световната музикална сцена са несравними. Неслучайно ги наричат "Metal Gods", което произлиза от едноименната им песен. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят.

Прочетете още