Guns N' Roses издават "Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded" на 29 юни

Guns N' Roses издават
8 Юни 2018

"Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded" - ремастерирана и разширена версия на култовия дебютен албум на Guns N' Roses „Appetite For Destruction“ (1987) излиза на музикалния пазар на 29 юни от Анимато Мюзик/Universal Music Group и ще включва нови изпълнения на "класически" парчета на легендарната мулти платинена банда като “Welcome To The Jungle”, “Sweet Child O’ Mine”, “Paradise City”, “Nightrain”, “It’s So Easy” и “Rocket Queen”.

Феновете на Guns ще могат да чуят и огромна част неиздаван музикален материал. Става въпрос за общо 73 песни, от които 49 не са били издавани до този момент. Общо четири CD-та и седем 12-инчови плочи.



Луксозната версия ще включва и книга от близо 100 страници, която ще съдържа непоказвани фотографии от личния архив на Аксел Роуз, както и още изненади.

Култовият „Appetite For Destruction“ е разпространен по света в над 28 милиона бройки от издаването си през 1987-а година досега и беше сертифициран като платинен през септември 2008-а година, след като продажбите в САЩ надхвърлиха 18 милиона копия.

По повод тържественото преиздаване на легендарния албум, до този момент те представиха нова версия на сингъла "Welcome To The Jungle", включен в ремастерираната версия и пуснаха неиздаваното видео на 'It's So Easy". Кадрите в клипа са правени през 1989 в знаменития холивудски клуб Cathouse, но по една или друга причина, финалният монтаж така и не е бил завършен. Работата по него е възобновена наскоро и оригиналните кадри от 16mm са прехвърлени на 4K Ultra HD.

Ето и лириквидеото към "Shadow Of Your Love", което излезе наскоро:

Прочетете още