Danny Boyle е фаворит за режисьор на Bond 25

Danny Boyle е фаворит за режисьор на Bond 25
Снимка: Gordon Correll
22 Февруари 2018

На 8 ноември 2019 година прословутия супер шпионин - агент 007 ще се завърне на голям екран за 25-и път. През септември 2017-а Daniel Craig официално потвърди информацията, че ще влезе в кожата на James Bond за още един филм и това ще е за последен път.

Кой обаче ще застане на режисьорското място още не е ясно. Variety съобщават, че най-новият фаворит за режисьор на Bond 25 е големият британски режисьор Danny Boyle, чиято блестяща работа познаваме от „Плажът“, „Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“, „127 часа“, „Стив Джобс“ и др. Boyle винаги е заявявал интерес да застане начело на филм от поредицата за любимия на цял свят агент. За съжаление, към него все още няма отправено официално предложение и информацията за заемане на поста не е потвърдена, но ние стискаме палци и ще очакваме с нетърпение лентата.

Сценаристи на мега продукцията ще са John Logan, Neal Purvis и Robert Wade, които се славят с добрите си съвместни проекти. Именно те стоят зад още няколко от филмите за най-прочутия агент. Сред тях са Casino Royale и Spectre.

James Bond е най-дългата поредица в историята на киното.

Прочетете още