Chicago представят колекцията “Chicago: VI Decades Live (This Is What We Do)”

Chicago представят колекцията “Chicago: VI Decades Live (This Is What We Do)”
13 Февруари 2018

Chicago са водеща сила сред изпълнителите на живо вече повече от 50 години, като радват огромния брой от фенове с изпълнения, които никога не разочароват. Тази пролет Rock and Roll Hall of Famers ще почете тяхното наследство с колекция от 4 CD-та и 1 DVD с неиздавани досега записи на концерти, които ще включват и няколко от не толкова известните парчета, които не присъстват в албумите с изпълнения на живо на бандата.

“Chicago: VI Decades Live (This Is What We Do)” излиза на 6-ти април във формат от 4 CD-та и 1 DVD. Песните в колекцията са записани между 1969 и 2014 г., включително цялото изпълнение на бандата на сцената на фестивала Isle Of Wight през 1970 г. DVD-то включва концерт, оригинално излъчен в немското телевизионно предаване “Rockpalast” през 1977 г. Изданието ще бъде придружено от книжка с 24 страници, илюстрирана с редки избрани снимки от архивите на бандата.

Предстоящото турне на бандата в САЩ ще включва изпълнения от “Chicago II”, двойно платинения двоен албум с хитове като “25 Or 6 To 4”, “Make Me Smile”, “Wake Up Sunshine” и “Colour My World”. Вторият сет от всеки концерт ще бъде изпълнен с много от най-добрите парчета на Chicago. Тези концерти обещават да бъдат най-дългите представяния в кариерата на групата, която обхваща повече от 50 години и включва над 100 милиона продадени албума, 20 хита в топ 10 и място в Rock and Roll Hall of Fame.

Изданието “Chicago: VI Decades Live (This Is What We Do)” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Прочетете още