Bryan Adams подготвя европейско турне

Bryan Adams подготвя европейско турне
Снимка: itsjustme-itsmylife
22 Февруари 2017

Канадският певец Брайан Адамс, тази година ще направи турне в Европа. Това се съобщава на сайта му и на страницата му във Фейсбук. По време на турнето си той ще представи новия си албум Get up. Турнето ще започне през юли, а ще завърши на 19 ноември в чешкият град Бърно. Концертите на Брайан Адамас ще бъдат във Великобритания, Германия, Холандия, Австрия, Белгия, Италия, Швейцария и Хърватия. Концертът в Загреб ще бъде на 9 ноември.

Снимка: itsjustme-itsmylife

Браян е продал над 100 милиона албума. Първият му голям успех е през 1984 година с „Reckless”, който достига №1 в класацията за най-добър албум. Шест песни от него достигат до Топ 20 в музикалните класации в Канада, сред които са Run To You, Summer of ’69 и Heaven. Този албум става платинен в САЩ.

Снимка: tinaturnerblog

Следва отново платиненият албум Into the Fire и Waking Up the Neighbours (1991), който отново се нарежда сред най-успешните в цялото му творчество с хитове като Everything I do (I do It For You), който поставя своеобразен рекорд в музикалните класации със своите 16 седмици в Англия и продадени три милиона копия в САЩ. Този албум и сингълът към него са в челните класации на много държави в периода 1991–1992 година. През 1991 година печели наградата Грами в категорията за най-добра музика към филм.

Снимка: itsjustme-itsmylife

Следващият албум от колекцията е албумът So Far So Good, който е поредният успешен в кариерата на Брайън Адамс. Албумът, реализиран през 1993 година и издаден с песента Please Forgive Me, отново е в челните класации в много държави, като достига №1 в Канада и Австралия, а става платинен в САЩ.

Снимка: felixleblhuber

Не се съмняваме, че предстоящото му турне ще бъде изключително успешно.

Тагове: Турне