Албум в памет на Принс излиза през ноември

Албум в памет на Принс излиза през ноември
Снимка: beautifulskinyourin
25 Октомври 2016

Откакто легендарната поп икона Принс почина през април тази година, една от основните спекулации в музикалните среди беше обвързана с бъдещето на неиздаваните му песни. Сега, почти след 6 месеца след кончината на звездата, беше обявено, че първата от многото му официално неиздадени песни ще види бял свят като част от нова компилация с 40 от най-големите му хитове.

Заглавието на албума ще бъде Prince4Ever и се очаква на 22 ноември в САЩ и на 25 ноември в останалата част от света. Към него ще е включена и книга с 12 фотографии на легендата.

Снимка: beautifulskinyourin

Освен това за следващата година звукозаписната компания на певеца - Prince’s NPG Records планира издаването на нов двоен албум, който се очаква да е ексклузивна ремастерирана версия на албума му от 1984 г. „Purple Rain”, включваща цял втори диск с непубликувани до момента негови песни, съобщиха официално от „Warner Bros”.

Принс почина на 21-ви април, на 57-годишна възраст от свръхдоза от силното обезболяващо лекарство фентанил в имението си "Пейсли парк".

Снимка: dorothyparkerwascool

Тагове: Новина

Прочетете още